Gestió
de projectes immobiliaris

Gestió integral.

Ens encarreguem de tot el procés, un servei 360°. Des de la cerca i compra del sòl, l’encàrrec als arquitectes, el control i gestió de l’obra i la comercialització.
Ens convertim en el teu soci perfecte per a treure el màxim partit de la teva inversió sense que hagis de preocupar-te de res.

Co-inversió.

Apostem per la creació de projectes conjunts amb participació econòmica per part de UCSA. És la modalitat perfecta si estàs buscant finançament i ens acompanyes a creure en el projecte o et sumes a una de les nostres iniciatives, gaudint junts del procés i repartint els beneficis.

Project Management.

Si necessites que ens encarreguem del control tècnic i econòmic de l’obra, aquest és el teu servei. Comptem amb l’experiència, la capacitat i la tenacitat per a dur a terme el millor projecte possible, controlant tot el procés de construcció, evitant desquadraments de pressupost i aconseguint la màxima eficiència. Serem el teu pont de confiança entre inversor i constructor.

Construcció i execució de projectes claus en mà o per certificacions.

Comptes amb un solar comprat i creus que no necessites una gestió integral però sí un cop de mà en algún dels processos? En UCSA ens adaptem a les teves necessitats i gestionem el projecte amb exactament el que necessitis i des del punt que necessitis. També treballem per certificacions, donant-te suport exactament on ho requereixis.

Els nostres projectes
CASA ALESAN
Passeig de Sant Joan, 110. Barcelona.
VER
SANT JOAN 164
C/ Passeig de Sant Joan, 164. Barcelona.
VER
ENPA – SAILOR
C/ Tramuntana 30. Polinyà.
VER
Roger de Flor
C/ Roger de Flor 202
VER
Tupinamba
Pol.Ind/ Can Misser-Domènec Pascual, 3. Canet de Mar.
VER
Contacta amb nosaltres i explica'ns les teves necessitats. Ens posarem mans a l'obra.
o
Truca'ns al 934 161 208